لاغری در 40 روز!

 آرد کینوا برای لاغری


شاید شما هم درباره مصرف آرد کینوا برای لاغری شنیده باشید. ویژگی آرد کینوا بدون گلوتن باعث شده جایگزینی برای غلات نشاسته ای باشد. با وجود اینکه کینوا اغلب جایگزین غلات موجود در غذاها می شود، اما در حقیقت دانه ای از خانواده چغندر و اسفناج می‌باشد. این گیاه سرشار از پروتئین و منبع گیاهی مهمی از همه 9 اسید آمینه ضروری برای بدن است. کینوا که هزاران سال در آمریکای جنوبی (پرو، شیلی و بولیوی) پرورش داده شده است، و بخشی از رژیم غذایی اصلی بومیان را تشکیل می داد. در سال‌های اخیر، مصرف کینوا به عنوان جایگزینی برتر برای گندم بلغور، کوسکوس و برنج رایج شده است. در ادامه به طریقه مصرف کینوا برای لاغری و کاهش وزن و بهترین زمان مصرف آن اشاره می کنیم.


آرد کینوا

 مهمترین مزایای آرد کینوا



_ به کاهش وزن کمک می کند
_ خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد
_ در تنظیم قند خون موثر است
_ برای بیماران مبتلا به سلیاک و عدم تحمل گلوتن مناسب است
_ در بهبود سلامت روده موثر است

چگونه آرد کینوا به کاهش وزن کمک می کند؟


بهترین زمان مصرف آرد کینوا برای لاغری به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارد، باید در طول روز، یعنی در هنگام صبحانه یا ناهار باشد. روند متابولیسم ما با در طول روز کاهش می یابد. بنابراین، بدن تا پایان روز قادر به هضم غذای پر فیبر نیست و شما را برای ساعات طولانی سیر نگه می دارد. به گفته متخصصان تغذیه، در اینجا شش راه وجود دارد که مصرف کینوا به کاهش وزن کمک می کند. این موارد عبارتند از:

1. آرد کینوا سرشار از فیبر است.

 

کینوا در هر فنجان پخته شده حاوی 5 گرم فیبر غذایی است. طبق نظر متخصصان: «مصرف یک رژیم غذایی پرفیبر اغلب زمانی که فرد در تلاش برای کاهش وزن است، اهمیت دارد. مصرف فیبر کافی، فرد را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد، بنابراین کمتر احتمال دارد که در وعده‌های غذایی یا میان وعده‌های بین وعده‌های غذایی پرخوری کند» .

همچنین از آنجایی که فیبر توسط بدن بسیار آهسته تر هضم می شود، در طول زمان انرژی را به آرامی و پیوسته آزاد می کند، بنابراین شما دچار افت قند خون ناگهان نخواهید شد. فیبر همچنین حجم مدفوع شما را افزایش می دهد، بنابراین می توانید مدفوع منظم تری داشته باشید و از یبوست رنج نبرید.

به علاوه پزشکان تغذیه معتقدند: در نهایت فیبر رژیمی موجود در آرد کینوا نیز باکتری‌های سالم را وارد روده شما می‌کند که می‌تواند بر وزن شما نیز تأثیر بگذارد. “محققان دریافتند که باکتری های موجود در روده ما در واقع می توانند به شما کمک کنند یا از کاهش وزن جلوگیری کنند. غذاهای گیاهی مانند کینوا می توانند به کاهش وزن شما کمک کنند.”

2.ارد کینوا یک غذای کم کالری است.



یکی از علل توصیه به مصرف آرد کینوا برای لاغری این است که کالری زیادی ندارد. “حجم بیشتر = سیری بیشتر، که می تواند به کاهش وزن کمک کند.”

3. آرد کینوا سرشار از پروتئین است.


آرد کینوا همچنین سرشار از پروتئین است و حاوی هشت گرم در هر فنجان است. همچنین حاوی مجموعه اسید آمینه ضروری بدن است که آن را به یک پروتئین کامل تبدیل می کند.

4.آرد کینوا به خوبی با سبزیجات و گوشت های بدون چربی جفت می شود.


وقتی آرد کینوا با گوشت و سبزیجات بدون چربی ترکیب شود، سیری را افزایش می دهد. “و به این ترتیب وزن ناخواسته را کاهش خواهید داد.”

5. آرد کینوا سرشار از منگنز است.


کینوا پودری پر از ویتامین ها و مواد معدنی است و حاوی مقدار زیادی منگنز است. منگنز یک ماده مغذی ضروری است که به سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند، به دلیل داشتن دوز بالای آنتی‌اکسیدانی به کاهش التهاب و خطر بیماری کمک می‌کند و همچنین در سلامت هورمون‌ها به‌ویژه تیروئید نقش دارد. “اگر فردی به اندازه کافی منگنز مصرف نمی کند، ممکن است در معرض خطر ابتلا به کم کاری تیروئید باشد، که می تواند باعث عدم تعادل هورمونی و افزایش وزن در طول زمان شود. مصرف کافی منگنز همچنین با سطوح پایین چاقی شکمی نیز مرتبط است.”

6.پختن آرد کینوا سریع و آسان است.


مزیت دیگر در مورد کینوا: پختن آن سریع و آسان است، بنابراین هر کسی می تواند آن را به برنامه غذایی سالم خود اضافه کند. اگر مایل به مصرف کینوا هستید می‌توانید با اضافه کردن سبزی‌های خشک و ادویه‌ها به آب آشپزی مورد استفاده خود، آن را طعم‌دار کنید، یا برای طعم بیشتر، آن را در سبزیجات یا آب مرغ کم نمک بپزید». می‌توانید آن را به صورت فرنی صبحانه شیرین درست کنید و شیر و میوه را روی آن اضافه کنید. حتی می‌توانید کینوا را درون تابه برشته کنید، کمی چاشنی اضافه کنید و از آن به عنوان میان‌وعده لذت ببرید.

خرید آرد کینوا از کجا


با توجه به کاربرد گفته شده قطعا قیمت خرید آرد کینوا و ارگانیک بودن ان بسیار مهم است و پیشنهاد من به شما عزیزان این است که از فروشگاه اینترنتی هانی‌ دیدن کنید زیرا محصولات ارگانیک و با کیفیت ارائه می دهد و همچنین در اسرع وقت ارسال میکند. همچنین از شما دوستان دعوت میکنم مقاله مربوط به پودر ماچا را نیز بررسی کنید زیرا می توانید یک نوشیدنی خوشمزه میل کنید.

بیاین خوش استایل شیم!

پودر ماچا


پودر ماچا از جمله مواد غذایی ارگانیک برای کاهش وزن است. این چای از نوشیدنی‌های سنتی کشورهای جنوب شرق آسیا مانند ژاپن است که به دلیل خواص ضدسرطانی و چربی‌سوزی‌اش امروزه در سراسر جهان مصرف می‌شود. چای ماچا برای لاغری بسیار موثرتر از چای سبز است. ماچا همان چای سبز است که به صورت پودر مصرف می‌شود، جالب است بدانید که یک لیوان چای ماچا حداقل معادل 10 لیوان چای سبز معمولی ارزش غذایی دارد. چای سبزی که قرار است به ماچا تبدیل شود در مکان تاریک و دور از آفتاب رشد می‌کند تا برگ‌های نرم‌تر و سبزتری رشد کنند. بعد از برداشت چای سبز ابتدا آن را بخار می‌دهند تا از پوسیده شدنش جلوگیری کنند سپس به تدریج آن را خشک می‌کنند. بعد از جدا کردن ساقه‌ها، چای سبز را با سنگ آسیاب گرانیتی طی یک ساعت آسیاب می‌کنند. در نهایت پودری که تهیه می‌شود ماچا نام دارد.

آیا لاغری با چای ماچا امکان‌پذیر است؟


امروزه در بسیاری از رژیم‌های غذایی دنیا، از چای ماچا برای تسریع سوخت و ساز بدن استفاده می‌شود. چای ماچا جدا از خواص آنتی‌اکسیدانی قوی و مرطوب‌کنندگی برای پوست، خاصیت چربی‌سوزی قدرتمندی دارد. البته باید خاطر نشان کرد افراط در مصرف ماچا برای لاغری، عوارضی دارد و برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید در کنار آن، رژیم غذایی مناسب و ورزش را نیز اضافه کنید.
چای ماچا یا چای سبز؛ کدامیک در کاهش وزن موثرترند؟ خواص چای ماچا و چای سبز یکسان است. هر دو دارای خواص آنتی‌اکسیدانی، کاهش استرس و افزایش‌دهنده متابولیسم بدن هستند اما چای ماچا به دلیل فشردگی و عصاره بودن چای سبز، خواص بیشتری دارد. همچنین چای سبزی که برای تولید پودر ماچا کشت می‌شود، در محیطی با سایبان رشد می‌کند و بعد از برداشت و خشک شدن، توسط آسیابی از جنس گرانیت پودر می‌شود. به همین دلیل رنگ سبز سرزنده‌تر و کلروفیل (مولکولی در گیاهان است که نور خورشید را جذب می‌کند و موجب فتوسنتز گیاه می‌شود) بیشتری دارد. برای نتیجه‌گیری بهتر در لاغری و کاهش وزن توصیه می‌شود از چای ماچا استفاده کنید.

پودر ماچا از جمله مواد غذایی ارگانیک برای کاهش وزن است.


پودر ماچا

انواع چای ماچا برای لاغری


چای ماچا درجات کیفی متفاوتی دارد: درجه عالی: سبز زمردی و تیره که محصول برداشت اول چای سبز است. درجه خوب: سبز یشمی (کمی روشن‌تر) محصول برداشت دوم است. درجه متوسط: سبز مایل به زرد، محصول برداشت سوم و چهارم است. خواص چای ماچا برای لاغری چگونه چای ماچا به کاهش وزن بدن کمک می‌کند؟ اگر این چای را در برنامه غذایی خود بگنجانید و به طور مداوم مصرف کنید، اثرات زیر را بر روی بدن خواهد داشت: تقویت سوخت و ساز بدن چند تحقیق کوچک ثابت کرده‌اند که نوشیدن روزانه ۴ فنجان چای سبز یا ماچا، می‌تواند به افزایش سرعت سوخت و ساز کمک کند. محققان اظهار می‌کنند کافئین و آنتی اکسیدان موجود در این نوشیدنی‌ها که کاتچین نام دارند، می‌تواند مقدار سوخت و ساز بدن را افزایش دهد. بنابراین فقط در صورتی تاثیر محسوسی را خواهید دید که هر روز چای ماچا بنوشید. تنها راه مطمئنی که این نوع نوشیدنی‌ها می‌توانند به افزایش سوخت و سازتان کمک کنند این است که هر روز صبح آن را بنوشید تا برای ورزش و فعالیت سرحال باشید!

یک نوشیدنی بدون قند و سالم


اگر معمولا آبمیوه و یا نوشیدنی‌های قندی استفاده می‌کنید، جایگزین کردن ماچای بدون قند می‌تواند انتخاب خوبی باشد. یکی از دلایل اصلی قند اضافی در برنامه غذایی ما همین نوشیدنی‌ها هستند. پس جایگزین‌های بدون کالری مانند ماچا یک انتخاب عالی هستند. جایگزین کردن ماچای بدون قند به جای نوشیدنی‌های قندی می‌تواند انتخاب خوبی باشد.

افزایش‌دهنده انرژی قبل از باشگاه


چای ماچا به دلیل داشتن کافئین مانند قهوه عمل می‎‌کند و برای کسانی که باشگاه می‌روند، یک ماده غذایی انرژی‌زا است.

کاهش کلسترول خون


مصرف مداوم چای ماچا میزان کلسترول بد خون را به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش داده و موجب افزایش کلسترول خوب می‌شود.

کم کالری است


میزان کالری چای ماچا بسیار کم است. نوشیدن روزانه ۳ تا ۵ فنجان از این چای، کالری بدن را افزایش نمی‌دهد. بنابراین به راحتی می‌توانید از این نوشیدنی گرم لذت ببرید.


حالا این پودر ماچا رو از کجا بخرم؟

با توجه به موارد گفته شده داشتن چنین پودری در هر خانه ای ضروری است پس قیمت خرید پودر ماچا و کیفیت و ارگانیک بودن ان نیز مهم است من به شما دوستان پیشنهاد میکنم فروشگاه انلاین هانی فود را بررسی کنید چون محصولات ارگانیک و خوش قیمتی دارد همچنین مقاله مربوط به تخمه افتابگردان دور سفید را نیز بررسی کنید.

تخمه بخور سالم بمون!

تاریخچه تخمه گل آفتابگردان چیست؟

تخمه آفتابگردان میوه گل آفتابگردان و از گل آفتابگردانیان است. در گیاه شناسی آن را از کاسنیان می‌دانند و وقتی که پوسته آن جدا می‌شود، به آن تخم آفتابگردان می‌گویند. گل آفتابگردان بومی آمریکای شمالی است. آفتابگردان به عنوان یک محصول روغنی ویژه در روسیه توسعه و سپس در سراسر اروپا گسترش یافت. گل آفتابگردان در مناطقی که تابستان گرم و طولانی دارد، قابل رشد و پرورش است. شاید تا به حال از خواص تخمه آفتابگردان برای لاغری و سلامتی چیزهایی شنیده باشید. جالب است بگوییم تخمه آفتابگردان منبع بسیار خوبی از انواع مواد مغذی، ویتامین‌ها، پروتئین و فیبر است. از تخمه آفتابگردان، روغن نیز به دست می‌آید و از جمله تنقلات سالم می‌توان از تخمه آفتابگردان نام برد. خواص تخمه افتابگردان نیز برای همه افراد از جمله زنان باردار و کودکان نیز به اثبات رسیده است. تخمه آفتابگردان و کبد چرب نیز با هم ارتباط دارند.


تخمه آفتابگردان دور سفید

ارزش غذایی تخمه آفتابگردان دور سفید

ارزش غذایی 30 گرم تخمه آفتابگردان دور سفید با پوست (معادل یک چهارم فنجان) به شرح زیر است:
_کالری: 175
_چربی: 14.4 گرم
_پروتئین: 6.3 گرم
_کربوهیدرات: 5.1 گرم
_نمک: 1.2 گرم
_قند: 0.3 گرم

خواص تخمه آفتابگردان دور سفید چیست؟

تخمه آفتابگردان دور سفید به دلیل وجود انواع ویتامین‌ها و مواد مغذی برای سلامتی همه افراد مفید می‌باشد. از خواص تخمه آفتابگردان می‌توان کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع التهابات داخلی، کمک به سلامتی پوست و مو را نام برد. مصرف تخمه آفتابگردان و کبد چرب نیز با یکدیگر ارتباط دارند. از جمله خواص تخمه آفتابگردان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: مفید برای کبد چرب اگر در مصرف تخمه آفتابگردان، تعادل را رعایت کرده و زیاده‌روی نکنید، برای کبد مشکلی ایجاد نمی‌کند. ویتامین‌های و املاح معدنی موجود در کبد به سلامت قلب کمک فراوانی می‌کنند. این مواد مغذی و املاح به دلیل سم‌زدایی که برای کبد چرب انجام می‌دهند، می‌توانند به درمان کبد چرب کمک کنند.تخمه آفتابگردان، باعث بالا رفتن چربی‌های خوب و تجمع آن در کبد می‌شود. همچنین اسید کلروژنیک موجود در دانه های آفتابگردان، سطح گلیکوژن را کاهش داده و تجزیه آن را به کبد محدود می‌کنند تا قند خون را کاهش دهند.ویتامین E موجود که در تخمه آفتابگردان به وفور یافت می‌شود، در درمان کبد چرب غیرالکلی بسیار مفید است. کبد چرب غیرالکلی به بیماری کبد چرب گفته می‌شود که درآن افراد الکل مصرف نمی‌کنند و ایجاد کبد چرب در این افراد دلایل دیگری غیر از مصرف الکل دارد. تخمه آفتابگردان مانند انواع مغز‌ها مواد مغذی و فیبر بالایی دارد. خواص تخمه آفتابگردان در سلامت پوست و مو و قلب و عروق، رفع استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن به اثبات رسیده است. مصرف تخمه آفتابگردان و کبد چرب نیز با هم ارتباط دارند.
کاهش کلسترول بد
مطالعات زیادی برروی تاثیر مصرف تخمه آفتابگردان دور سفید و کاهش کلسترول بد انجام نشده است. با این‌حال تخمه آفتابگردان به دلیل این‌که سرشار از اسید لینولنیک است به رفع انسداد عروق خونی کمک می‌کند و باعث بهبود جریان خون در رگ‌ها می‌شود. همچنین فیتوسترول‌های موجود در تخمه آفتابگردان، سطح لیپو پروتئین با چگالی بالا را افزایش داده و به کاهش کلسترول بد کمک می‌کنند.‎
مفید برای پوست و مو
تخمه آفتابگردان دارای املاح، مواد معدنی و مغذی برای رشد و سلامت مو می‌باشد. از جمله این مواد مغذی می‌توان به منگنز، روی، مس و فولات اشاره کرد. در تخمه آفتابگردان مجموعه‌ای از ویتامین‌های B وجود دارند که تاثیر زیادی بر سلامت مو دارد. همچنین تخمه آفتابگردان دور سفید منبع خوبی از ویتامین E می‌باشد که به داشتن مو‌های ضخیم و مشکی کمک می‌کند. سانیم یکی از املاح ضروری مورد نیاز بدن است که به وفور دردانه تخمه آفتابگردان دور سفید یافت می‌شود. کمبود این ماده می‌تواند باعث سفیدی زودرس مو‌ها شود. وجود فولات دردانه تخمه آفتابگردان نیز به افزایش تراکم مو و پیشگیری از ریزش و خاکستری شدن مو کمک می‌کند.
بهبود دستگاه گوارش
دانه تخمه آفتابگردان دور سفید به دلیل داشتن فیبر بالا به حرکات روده، درمان یبوست و بیماری‌های دستگاه گوارش کمک می‌کند. از جمله خواص تخمه آفتابگردان برای سیستم گوارشی می‌توان به درمان عفونت‌های مجاری ادرار، زخم معده و کاهش دردهای روماتیسمی اشاره کرد. فیبر فراوان موجود در تخمه آفتابگردان، به هضم غذا و سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و باعث درمان یبوست می‌شود. تخمه آفتابگردان دور سفید ، همچنین تعادل باکتری‌های روده را حفظ کرده و باعث جذب بهتر مواد غذایی می‌شود.
درمان اضطراب و افسردگی
تخمه آفتابگردان دور سفید سرشار از فولات و منیزیم است و این دو ماده نقش مهمی در تقویت روحیه و کاهش اضطراب و افسردگی دارد. کمبود منیزیم در بدن می‌تواند عوارض مختلفی از جمله احساس خستگی مفرط، عصبی بودن و اضطراب را ایجاد کند.
درمان عفونت‌ها
تخمه آفتابگردان به این دلیل که منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی است، سیستم ایمنی را تقویت و مقاومت بدن در برابر ویروس‌ها و بیماری‌ها را بالا می‌برد. همچنین سلنیوم موجود در تخمه آفتابگردان، در کاهش التهابات و عفونت‌های بدن موثر است. کاهش فشار خون بالا تخمه آفتابگردان به دلیل این که مقدار زیادی منیزیم دارد، باعث تعادل الکترولیت‌ها شده و به عنوان یک درمان برای فشار خون بالا محسوب می‌شود. منیزیم موجود در تخمه آفتابگردان نیز نقش مهمی در کانال‌های کلسیمی بدن دارد که این کانال‌ها بیشترین تاثیر را بر روی تعادل الکترولیت و فشار خون بدن دارند. حدود ۳۰٪ از نیاز روزانه شما به منیزیم با یک چهارم فنجان تخمه آفتابگردان تامین می شود. همچنین تخمه آفتابگردان یک درمان عالی برای درمان علائم پرفشاری خون است.
افزایش سطح انرژی
مقادیر بالای پروتئین موجود در تخمه آفتابگردان، به افزایش سطح انرژی افراد کمک می‌کند. ویتامین B و سلنیوم و سایر مواد مغذی موجود در تخمه آفتابگردان نیز برای حفظ انرژی افراد مفید است. همچنین ویتامین B1 یا همان تیامین که در تخمه آفتابگردان یافت می‌شود، به شما کمک می‌کند که غذا را به انرژی تبدیل و انرژی مورد نیاز خود را در طول روز حفظ کنید. سلنیوم موجود در تخمه آفتابگردان نیز می‌تواند جریان خون را افزایش داده و باعث اکسیژن‌رسانی بیشتری به قلب و عروق شود.

خرید از کجا 

با توجه به خواص و ارزش غذایی گفته شده وجود چنین دانه خوشمزه ای به عنوان تنقلات در هر خانه ای ضروری است و در نتیجه تهیه و کیفیت ان نیز مهم است. با توجه به افزایش میزان مصرف آن قیمت تخمه آفتابگردان دور سفید و فروشگاهی که خریداری می شود بسیار مهم است زیرا قیمت ها متفاوت و کیفیت نیز همه جا یکی نیست من طبق تجربه خودم فروشگاه هانی‌فود را به شما عزیزان پیشنهاد می کنم که این دانه ارزشمند را در وزن های مختلف و با کیفیت بالا و تازه عرضه می کند. همچنین از شما دوستان دعوت میکنم مقاله مربوط به گرانول فلفل سیاه
را نیز مطالعه و غذای خود را خوش طعم و خوشبو کنید.

غذاتو با دونه سیاه دلبر کن!

گرانول فلفل سیاه چیست؟

گرانول فلفل سیاه شامل میوه های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل می باشد که بومی جنوب هند محسوب می شود. فلفل سیاه به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می شود. فلفل سیاه گیاهی بالارونده محسوب می شود که دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه می باشد.
گرانول فلفل سیاه طعم تند و سوزنده ای دارد و همچنین یک گیاه دارویی خوراکی با فواید بسیار زیاد محسوب می شود. فلفل سیاه از بوته ای باریک و بلند تشکیل شده است، که در رنگ های متنوعی چون سبز ، قرمز ، زرد و نارنجی می باشد، که برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می شود.
اما در میان سایر فلفل ها، فلفل سیاه شایع ترین نوع می باشد که آنها ابتدا پخته و سپس خشک می شوند.

گرانول فلفل سیاه


آیا گرانول فلفل سیاه برای شما خوب و مناسب است؟

این ادویه یک منبع عالی از منیزیم، ویتامین K، آهن و فیبر است. همچنین حاوی روغن ضروری به نام پیپرین است که در هنگام آروماتراپی، برای کاهش درد عضلات، مسائل گوارشی و حتی آرتریت التهابی مورد استفاده قرار می گیرد.
گرانول فلفل سیاه همچنین دارای خواص ضد باکتری، آنتی اکسیدانی، تقویت کننده سیستم ایمنی و کاهش تب است.
گرانول فلفل همچنین میتواند برای افرادی که قصد ترک سیگار را دارند، به طور موثری کمک کننده باشد. فلفل سیاه باید در مقادیر متوسط مصرف شود و از مصرف بیش از حد آن اجتناب شود. زیرا یک ادویه است و نوعی از غذا محسوب نمی شود.
هنگامی که با مواد دیگری مانند زردچوبه، دارچین و زیره سبز مورد استفاده قرار میگیرد، ترکیبی عالی از ادویه ها را تشکیل می دهد.

ارزش غذایی گرانول فلفل سیاه

یک قاشق غذا خوری فلفل سیاه (6 گرم) حاوی :
کالری :15.9
کربو هیدرات :4.1 گرم
چربی و کلسترول:0 گرم
سدیم :حدود 3 میلی گرم
فیبر رژِیمی :2 گرم
فلفل سیاه همچنین حاوی ویتامین C (حدود 2 درصد از میزان توصیه شده )
کلسیم (3 درصد از میزان توصیه شده )
آهن (10 درصداز میزان توصیه شده )
پروتئین حدود 0.7 گرم است

مزایای فلفل سیاه برای سلامتی:

1. بهبود سلامت گوارش:
گوارش و آنزیم ها را تحریک می کند، بنابراین اینگونه هضم را افزایش می دهد. زمانی که فلفل سیاه مصرف می کنید به خصوص با وعده های غذایی، میتواند توانایی هضم غذا را افزایش دهد.
در این مقاله می خوانید که تحقیقات نشان داده است که گرانول فلفل سیاه اثرات مثبتی بر آنزیم های پانکراس نیز دارد. فلفل سیاه همچنین به کاهش گاز معده کمک می کند و می تواند در درمان اختلالات کولیک موثر باشد و از بیماری های صرع نیز جلوگیری می کند.
2. گرانول فلفل سیاه برای جلوگیری از سرطان:
مطالعات نشان دادند که از پیپرین موجود در فلفل سیاه، فعالیت های محافظتی را علیه انواع مختلف سرطان انجام می دهد. همچنین جذب مواد مغذی دیگر مانند سلنیوم، کورکومین، بتاکاروتن و ویتامین های B را در روده های شما را افزایش می دهند، که تمام این مواد مغذی برای سلامت روده و پیشگیری از سرطان موثر می باشند.
یکی دیگر از مطالعات نشان می دهد که استرس بر روی رکتوم را کاهش می دهد و به جلوگیری از سرطان کولون کمک می کند. همچنین خواص مشابهی در موارد سرطان پروستات نیز دارد و یک، داروی شیمی درمانی در درمان سرطان پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.
3.گرانول فلفل سیاه برای کاهش فشار خون:
فلفل سیاه می تواند فشار خون را در حیوانات کاهش دهد، و اثرات مشابهی نیز در انسان وجود دارد. مصرف پیپرین در کنترل فشار خون به اثبات رسیده است
4. گرانول فلفل سیاه برای کمک به کاهش وزن:
مطالعات نشان دادند که ترکیبات پیپرین که در فلفل سیاه وجود دارد که با تشکیل و انباشت سلول های چربی مبارزه می کند. همچنین می تواند به اهداف کاهش وزن شما کمک کند و یک جایگزین مناسبی در درمان مسائل مربوط به چاقی و چربی بیش از حد می باشد.
گرانول فلفل سیاه را بر رژیم غذایی روزانه خود برای کاهش وزن اضافه کنید، زیرا یک قاشق چای خوری از آن فقط 8 کالری دارد. می توانید از این ادویه بر روی سینه مرغ و یا سبزیجات کبابی استفاده کنید.
5. درمان سرماخوردگی و سرفه با گرانول فلفل سیاه:
فلفل سیاه برای این منظور درعلم پزشکی باستانی چینی سالها مورد استفاده قرار می گرفته است. زیرا گردش خون و جریان مخاطی را تحریک می کند و هنگامی که با عسل ترکیب کنید، اثربخشی آن افزایش می یابد و به عنوان یک عامل سرکوب کننده طبیعی سرفه به کار می رود.
به سادگی یک قاشق چای خوری پودر گرانول فلفل سیاه را با دو قاشق غذاخوری عسل، در یک فنجان مخلوط کنید، مقداری آب جوش را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا حدود 15 دقیقه بماند. سپس نوشیدنی را میل کنید. آن را سه بار در روز تکرار کنید تا از گرفتگی و احتقان سینوس ها رها شوید.


برای خرید این دانه ارزشمند انتخاب یک فروشگاه معتبر خیلی مهم است من طبق تجربه فروشگاه انلاین هانی‌فود را پیشنهاد میکنم که قیمت خرید گرانول فلفل سیاه در مقایسه بسیار مناسب و کیفیت بالایی دارد و با سیستم ارسال فوری هم خریدتون بدستتون میرسه . همچنین دوستا از شما دعوت میکنم مقاله مربوط به فلفل پول بیبر
را نیز مطالعه کنید و غذای عالی بپزید.

فلفل پول بیبر چیست؟

فلفل پول بیبر


وقتی نوبت به آشپزی کردن می رسد، به یاد مواد اولیه گوناگون میافتیم. هر غذایی یک سری ماده اولیه دارد که در اکثر مواقع حذف یا جایگزین کردن آن ها باعث می شود آن غذا اصالت خود را از دست بدهد، ولی انواع غذاها فقط با ترکیب چند ماده اولیه خام، خوشمزه و خوش خوراک نمی شوند. غذاها برای اینکه طعم و عطر مطبوعی به خود بگیرند و روحی در آن ها دمیده شود، نیازمند ادویه ها هستند. و اصلاً هنر آشپزی نیز استفاده از همین مواد اولیه و ادویه ها در جای صحیح و به میزان درست است.

ادویه ها تقریباً در تمام فرهنگ ها استفاده می شوند ولی هر اقلیمی با توجه به ذائقه مردمان آن منطقه از انواع خاصی از ادویه ها و به میزان مشخصی استفاده می کند. ادویه ها در کنار طعم و مزه خاصی که به غذا می دهند، خواص دارویی فراوانی هم دارند و آشنایی با ادویه ها به معنی شناخت طعم و مزه و رنگ و خواص آن هاست. از این رو در این مقاله به طور اختصاصی به یکی از انواع فلفل به نام پول بیبر (Pul Biber) می پردازیم و علاوه بر آن که شما را با آن آشنا می کنیم، موارد استفاده، نحوه مصرف و طرز تهیه فلفل پول بیبر را نیز خواهیم گفت، پس با ما همراه باشید.

فلفل پول بیبر

فلفل ترکیه ای باعث کاهش قند خون میشود.
pul biber تورم های بدن را کمتر می کند.
این فلفل، به هضم غذا کمک می کند.
باعث بهبود در سیستم گوارش می شود.
استفاده از pul biber به مسائل و ناراحتی های معده کمک بسیاری میکند.
باعث کاهش التهاب های روماتیسمی می شود.
روش استفاده از فلفل ترکیه ای چگونه است؟
فلفل پول بیبر حالت پرک مانند دارد. با توجه به جنس این فلفل که حالت چرب و مرطوب دارد ، نمیتوان آن را به صورت صد در صد پودر ریز کرد، بلکه به صورت پرک ریز شده مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به رنگ زیبای این فلفل و عطر و طعم آن ، فلفل پول بیبر را میتوان در اکثر غذاها استفاده نمود. علاوه بر آن کسانی که طعم تند فلفل قرمز را دوست ندارند میتوانند فلفل ترکیه ای را جایگزین نمایند.

موارد استفاده از فلفل pul biber


فلفل ترکیه ای را میتوان برای رنگ و طعم دادن برای انواع کباب ها استفاده نمود. به این صورت که گوشت مورد نظر خود را با مقداری فلفل pul biber، نمک، روغن زیتون و …طعم دار کرده و سپس کباب نمایید. بی شک متوجه تاثیر بی نظیر پول بیبر در طعم کباب خواهید شد.

فلفل ترکیه ای را میتوان با مقداری روغن زیتون ترکیب کرده و به عنوان سس در بعضی سالادها استفاده نمایید.

فلفل ترکیه ای علاوه بر طعم بی نظیرش، رنگ بسیاری زیبایی دارد و میتواند نقش یه رنگ دهنده صددرصد طبیعی را در غذاهای ما داشته باشد. در سوپ و غذاهای آبکی، انتهای پخت فلفل پول بیبر را افزود.

این فلفل را میتوان به صورت پاچشی در انواع غذاها همچون ماکارونی، اسنک ها، استیک ها، لازانیا و … استفاده نمود.

فلفل pul biber را میتوان به انواع سس های خود اضافه کرد و در سالادها از عطر، طعم و رنگ این فلفل بی بهره نباشیم.

مضرات فلفل پول بیبر چیست؟


تاکنون هیچ عارضه ای برای این فلفل ذکر نشده است. با این حال اگر شما دچار انواع حساسیت های غذاهایی هستید توصیه می شود مقدار کمی از این فلفل را در غذاهایتان استفاده نمایید و در صورت عدم حساسیت، میتوانید این فلفل را در برنامه های غذایی خود داشته باشید. فلفل پول بیبر به واسطه طعم ملایمی که دارد معمولاً برای مصرف کنندگان مشکلی به وجود نمی آورد ولی اگر حساسیت غذایی دارید، بهتر است از این فلفل هم با احتیاط استفاده کنید. در هر حال رعایت تعادل در استفاده از هر ماده غذایی توصیه می شود.

کیفیت و قیمت فلفل پول بیبر


قیمت فلفل پول بیبر به عوامل مختلفی بستگی دارد. طبیعتاً هر چه کیفیت فلفل بالاتر باشد و ناخالصی کمتری داشته باشد قیمت بیشتری خواهد داشت. هم چنین یکدست بودن فلفل پول بیبر هم در قیمت آن تأثیر گذار است. رنگ فلفل پولبیبر نارنجی پررنگ یا قرمز است ولی اگر رنگ آن تیره یا کدر بود به این معنی است که محصول تازه نیست و احتمالاً به واسطه کهنگی طعم و عطر کمتری هم خواهد داشت.
هم چنین بسته بندی استاندارد هم می تواند در قیمت فلفل پول بیبر تأثیرگذار باشد. معمولاً ادویه پول بیبر فله ای قیمت پایین تری دارد ولی تهیه آن از هر جایی کار درستی نیست برای اینکه متأسفانه بسیاری از ادویه فروشی ها برای سود بیشتر ادویه ها را با ناخالصی های دیگر ترکیب می کنند.
شما عزیزان برای تهیه مقدار کم و فله ای این ادویه خوشمزه به فروشگاه اینترنتی هانی‌فود مراجعه کرده و با قیمت مناسب و کیفیت و خلوص بالا این ادویه را تهیه نمایید. همچنین دوستان مقاله قبلی که در مورد کینوا قرمز که معروف به خاویار گیاهی است را نیز مطالعه کنید تا یک رژیم غذایی سالم دات=شته باشید.

 

معجزه لاغری با کینوا قرمز

کینوا قرمز چیست؟


کینوا یکی از محبوب ترین دانه های خوراکی است که در سال های اخیر طرفداران زیادی خصوصا در داخل کشور پیدا کرده و به سفره های ایرانیان ورود کرده است. این گیاه دارای قدمتی بسیار طولانی است اما از ورود و کشت آن در ایران چندان نمی گذرد. کینوا به دلیل در اختیار داشتن مواد مغذی بسیار و ویژگی های بسیار مفید دیگر یکی از بهترین و محبوب ترین دانه های خوراکی است که حتی می توان آن را جایگرین برنج کرد.

در خصوص مزایای کینوا سوالات و شبهات بسیاری وجود دارد که یکی از آن ها لاغری با کینوا است. آیا واقعا استفاده از رژیم لاغری با کینوا موثر است؟ در این مقاله قصد داریم این موضوع را بررسی کرده و تاثیر کینوا در لاغری را زیر ذره بین ببریم. با من و رژیم باشید.
کینوا گیاهی است که دانه های آن خوراکی بوده و می توان از آن به عنوان یک منبع غذایی استفاده کرد. سرزمین اصلی کینوا آمریکای جنوبی است. این گیاه در مناطق وسیعی از کشورهای شیلی، پرو و بولیوی کشت می شود. تا دهه های اخیر مردم دنیا چندان با این گیاه آشنایی نداشتند. بیماران مبتلا به سلیاک می بایست غلاتی مصرف می کردند که گلوتن نداشته باشد.

کینوا به عنوان جایگزینی برای گندم به بیماران مبتلا به سلیاک معرفی شد، اما با مشخص شدن ارزش غذایی بالای آن، این گیاه به شکل گسترده تری توسط مردم عادی نیز مورد استفاده قرار گرفت.

در سال های اخیر در بسیاری از کشورها کینوا را جایگرین دانه های گندم دانسته و به طور گسترده اقدام به واردات و کشت آن کردند. در چندین مرتبه و در سال های مختلف بذر این گیاه با نظارت های بین المللی برای کشت و زراعت به کشورهای مختلف فرستاده شد که ایران هم یکی از آن کشورها بود.
هم اکنون تولید و کشت کینوا در ایران پایین بوده و آن چنان که می بایست جوابگوی بازار نیست. یکی از دلایل اصلی قیمت تقریبا بالای این گیاه، در بازار ایران هم همین موضوع است.

کینوا قرمز

ارزش غذایی کینوا قرمز


کینوا ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. این گیاه منبع بسیار غنی از پروتئین، کربوهیدرات، مواد معدنی و ویتامین ها است. کینوا دارای مقادیر بیشتری کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، آهن، مس، منگنز و روی نسبت به گندم، جو و ذرت است. یکی از اصلی ترین دلایل محبوبیت این دانه در میان افراد، ارزش غذایی بسیار بالای آن است و می توان آن را در رژیم لاغری با کینوا قرار داد. در هر صد گرم دانه های خام کینوا این مواد مغذی وجود دارد:

64 گرم کربوهیدرات
15 گرم پروتئین
6 گرم چربی
و مقادیر قابل توجهی ویتامین های آ، ب1، ب2،ب3،ب6، C، E، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی و فولیک اسید. همچنین 100 گرم خام این گیاه 368 کیلوکالری انرژی می دهد. که این مقادیر پس از پخته شدن به این مقدار می رسند:

22 گرم کربوهیدرات
4.5 گرم پروتئین
2 گرم چربی
3 گرم فیبر
120 کیلو کالری انرژی
مصرف تنها 100 گرم کینوا در روز، به ترتیب 30 درصد و 20 درصد نیاز روزانه بدن شما به منگنز و فسفر را تامین کرده و همچنین می تواند تا 20 درصد نیاز روزانه فیبر بدن را تامین کند. در آمریکای جنوبی، به دلیل خواص بالای این گیاه، به آن خاویار گیاهی گفته می شود. یکی از موارد مورد بحث در مورد ارزش غذایی و خواص کینوا برای لاغری، کیفیت آن مواد است.

شاید در برخی موارد میزان برخی فاکتورها در جدول ارزش غذایی کینوا به اندازه مواد دیگر مانند برنج نباشد، اما کیفیت آن به مراتب بالاتر است. این موضوع وقتی قابل پذیرش تر خواهد بود که بدانیم حجم کشت و تولید برنج در دنیا بسیار بالا بوده و بسیاری از برنج های تولیدی کیفیت مورد انتظار را ندارند. دانه های این گیاه علاوه بر پخت و مصرف به شکل جداگانه، برای تولید آرد، غنی کردن آرد و گندم، تولید بیسکویت و پاستا نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

آشنایی با انواع کینوا

کینوا نیز همانند برنج و سایر غلات انواع مختلفی دارد. این گیاه ارزشمند بیشتر در رنگ های سفید مایل به شیری، قرمز و سیاه دیده می شود. این سه نوع در ارزش غذایی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند اما از نظر زمان پخت، بافت و طعم کمی با هم متفاوت هستند. کینوای سفید، نرم ترین بافت را داشته و خوش پخت تر است. کینوای قرمز بافت های درشت تری داشته و پس از پخت شبیه برنج قهوه ای می شود و کینوای مشکی نیز پس از پخت سیاه مانده وکمی طعم شیرین دارد.
کینوا قرمز

خواص کینوا قرمز برای لاغری

کینوا ماده غذایی ارزشمندی است که می توانید با گنجاندن آن در سبد غذایی خود، از فواید ارزشمند آن بهره مند شوید. کینوا به خودی خود در درمان به کار نمی رود اما به دلیل در اختیار داشتن ارزش غذایی بالا می توان از خواص آن در زمینه های مختلف بهره برد. همان طور که گفته شد افراد مبتلا به سلیاک نمی توانند دانه ها و غلات گلوتن دار مصرف کنند، از این رو کینوا می تواند علاوه بر رفع نیازهای غذایی این افراد، مشکل حساسیت به گلوتن آن ها را نیز برطرف کند.

همچنین این گیاه به دلیل دارا بودن فیبر بالا می تواند در مسیر کاهش وزن و لاغری، رسیدن به تناسب اندام، کاهش کلسترول خون و بهبود عملکرد قلبی عروقی به شما کمک کند. همچنین این گیاه به دلیل در اختیار داشتن آنتی اکسیدان های متنوع، می تواد در تنظیم قند و فشار خون به بدن کمک کند. خواص متعدد دیگر این گیاه ارزشمند را فاکتور می گیریم و به سراغ تاثیر آن در لاغری می رویم.

 

آیا واقعا می توان با کینوا قرمز به لاغری رسید؟

در بررسی های مختلف مشاهده شده است که کینوا می تواند در لاغری موثر باشد. اولین دلیل آن را می توان فیبر بالای این دانه های ارزشمند دانست. فیبر علاوه بر اینکه سلامت سیستم گوارش و هضم شما را تامین کرده و فعالیت کبد و صفرا را بهبود می دهد، تا مدت زیادی شما را سیر نگه داشته و با ایجاد حس سیری در شما، مانع از پر خوری و مصرف بیش از اندازه غذا می شود. فیبر یکی از مواد غذایی مورد نیاز بدن در طول روز است که می بایست از منابع غذایی مختلف تامین شود.
در یک تحقیق دیگر در سال 2014 مشخص شده که کینوا جذب چربی در بدن را کاهش داده و با افزایش سوخت و ساز گلوکز در بدن، مصرف انرژی و سوزاندن کالری در بدن را نیز شدت و سرعت می بخشد. این به آن معناست که خواص کینوا برای لاغری به گونه ای است که کالری های بیشتری سوزانده و با افزایش متابولیسم و تجزیه کربوهیدرات ها مانع از چاق شدن و افزایش چربی در بدن شما شود. بنابراین می توان گفت لاغری با کینوا واقعی است و می توان به کمک این دانه ارزشمند لاغر شد.

همچنین کینوا تقریبا یک سوم نیاز روزانه شما به منگنز را تامین می کند. این ماده می تواند به بدن در برابر افزایش چربی شکمی و میزان بالای تری گلیسیرید خون کمک کند. از موارد دیگری که می تواند لاغری با کینوا را واقعی تر کند، میزان کمتر کربوهیدرات آن و بیشتر بودن میزان پروتئین آن نسبت به دانه ها و غلات مشابه است.

به عنوان مثال، برنج کربوهیدرات بیشتر، فیبر کمتر و پروتئین کمتری نسبت به کینوا در اختیار دارد که با جایگزینی آن با کینوا می توان از این مزیت برای جلوگیری از روند چاقی و رسیدن به تناسب اندام و لاغری بهره برد.

این موضوع باعث می شود که مواد مغذی کینوا به مرور زمان و آهسته آهسته در بدن به گردش در آمده و مدت زمان بیشتری شما را سیر نگه داشته و سطح انرژی شما را در بالاترین میزان نگه دارد. همچنین پروتئین موجود در این دانه ها، 9 اسید آمینه داشته و طیف وسیعی از این اسیدهای آمینه را برای بدن شما فراهم می کنند.

شما عزیزان می‌توانید برای خرید این محصول معجزه گر به فروشگاه آنلاین هانی‌فود مراجعه کنید چون که قیمت خرید کینوا قرمز در این فروشگاه نسبت به کیفیت و خلوص از همه جا مناسب‌تر و به صرفه‌تر است.



اولین مطالب آزمایشی من

این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.